Події

Правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які збували оптові партії нарк…

Правоохоронці припинили діяльність групи осіб, які збували оптові партії наркотиків

???? За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора трьом особам повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України).

???? За даними слідства, група осіб займалася збутом психотропних речовини оптовими партіями на території держави.

????Під час контрольованої закупки правоохоронці затримали трьох осіб. Вони намагалися збути оптову партію різних наркотиків вагою близько 24 кг. Їх вартість на «чорному» ринку складає приблизно 300 тис доларів США.

???? На території Волинської, Черкаської, Тернопільської та Київській областей проведено понад 15 обшуків за місцями проживання учасників групи та інших осіб, які здійснювали оптову закупівлю психотропних речовин та розповсюджували їх.

???? Виявлено та вилучено понад 24 кг психотропних речовин, грошові кошти в сумі понад 90 тис доларів США, та інші речові докази, які підтверджують незаконну діяльність підозрюваних.

???? Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Встановлюються інші учасники, причетні до скоєння злочинів.

???? Тривають першочергові слідчі дії.

???? Досудове розслідування – ДБР, оперативний супровід – ДВБ Нацполіції України.

Back to top button