Події

‼️ Пошкодження кримського мосту ― суттєвий удар по росії, ― Вадим Скібіцький …

‼️ Пошкодження кримського мосту ― суттєвий удар по росії, ― Вадим Скібіцький

???? Так званий кримський міст ― дуже важливий об’єкт для московії, а його пошкодження означає болючий удар по ворогу.

???? Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю  «Ми ― Україна».
 
☝️ Він нагадав, що будівництво незаконної споруди через Керченську протоку росія розпочала після провалу так званого плану «новоросія», який передбачав створення сухопутного коридору з території рф до півострова у перші роки російсько-української війни.
 
«[Кримський міст] ― це стратегічний об’єкт, який забезпечував російське угруповання військ спочатку в Криму, а сьогодні забезпечує все південне угруповання військ, яке перебуває і на півострові, і на наших тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей», ― пояснив Вадим Скібіцький.
 
✔️ Нещодавнє ураження кримського мосту Вадим Скібіцький назвав «суттєвим ударом по росії», оскільки це порушує лінії  постачання російських окупаційних військ.
 
«Міст ― це складна споруда, але можливість наносити [по ньому] удари та перешкоджати, насамперед, логістичному воєнному забезпеченню російських військ на нашій території є», ― зазначив представник ГУР МО України.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button