Події

Посадовця військового формування та гендиректора фірми викрили на махінаціях …

Посадовця військового формування та гендиректора фірми викрили на махінаціях із закупівлею товарів оборонного призначення на Київщині

????За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру начальнику одного з управлінь Командування Сил підтримки ЗСУ і генеральному директору підприємства.

➡️ Їм інкримінують.

????За даними слідства, полковник, змовившись із бізнесменом, наприкінці минулого року уклав із ним договір. Він стосувався закупівлі товарів для потреб оборони за державні кошти на понад 36 млн грн.

????Встановлено, що за сприяння в укладенні та виконанні такого договору військовослужбовець отримав «відкат» у розмірі 14 600 доларів США.

????Викрили обох в столиці 15 січня 2024 року. Наразі їх затримано.

????Під час обшуків в адмінбудівлях держустанов, на робочих місцях, в офісних приміщеннях та за адресами проживання підозрюваних вилучено готівку, «чорнову бухгалтерію» та інші речові докази.

????Досудове розслідування – слідчі СБУ у Львівській області за оперативного супроводу Управління СБУ у Львівській та Київській областях.

Back to top button