Події

Погрожував зброєю та вбивством рідних: слідчі Нацполіції повідомили російсько…

???? Погрожував зброєю та вбивством рідних: слідчі Нацполіції повідомили російському військовому про підозру у зґвалтуванні двох жінок на Херсонщині

Йдеться про 26-річного лейтенанта збройних сил рф з Ленінградської області, який під час російської окупації Херсонщини був комендантом у декількох селах Високопільської ОТГ.

За даними слідства, злочинець зайшов на територію домоволодінь місцевих жителів та, погрожуючи зброєю мешканцям будинків, викрав жінок, 2005 та 2007 року народження.

Встановлено, що він вивозив їх на автомобілі за межі села або до місця свого тимчасового проживання, де здійснював постріли з пістолета біля голови потерпілих, бив їх, погрожував вбивством їм та членам їх родин – і таким чином змушував проти волі вступати з ним у статевий акт ????

Окупанту повідомили окупанту про підозру за порушення законів та звичаїв війни, поєднане з жорстоким поводженням до цивільного населення (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

YouTube
Слідчі поліції повідомили російському військовому про підозру у зґвалтуванні жінок на Херсонщині

Слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України ідентифікували російського військовослужбовця, який у травні 2022 року під час окупації Херсонщини зґвалтував двох місцевих жінок, одна з яких — неповнолітня. Окупант погрожував їм вогнепальною…

Back to top button