Події

Підтримка ЄС: Держспецзв’язку отримала обладнання для потреб Національної тел…

???? Підтримка ЄС: Держспецзв’язку отримала обладнання для потреб Національної телекомунікаційної мережі

Держспецзв’язку продовжує плідну співпрацю з партнерами з усього світу, спрямовану на посилення ефективності роботи Служби. Завдяки підтримці проєкту EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом, Служба отримала сучасне обладнання для потреб Національної телекомунікаційної мережі.

Серед отриманого обладнання – комутатори та маршрутизатори, а також інше технічне та програмне устаткування. Все це дасть можливість забезпечити подальше удосконалення Національної телекомунікаційної мережі та посилить її стійкість в умовах ведення проти нашої країни війни та численних атак на українську інфраструктуру ракетами та дронами.

За словами заступника голови Держспецзв’язку Олександра Потія, передане обладнання дозволить навіть у ці складні часи не зупиняти розвитку Національної телекомунікаційної мережі. Завдяки цьому українські державні органи та установи матимуть надійний та стабільний зв’язок, зможуть виконувати покладені на них функції та надаватимуть державні послуги мільйонам українських громадян та бізнесу.

Ксав’є Камю, керівник секції управління та верховенства права Представництва Європейського Союзу в Україні, підкреслив:
«Ми в Європейському Союзі залишаємося непохитно відданими підтримці України в часи повномасштабної війни. Наша стійка підтримка поширюється на важливу сферу кібербезпеки через наш ключовий проєкт EU4DigitalUA. Співпрацюючи з Україною, ми маємо намір зміцнити її цифрову інфраструктуру, захистити її критичні інформаційні ресурси та добробут громадян. Разом ми продовжимо будувати безпечне та стійке цифрове майбутнє для України та Європейського Союзу».

YouTube
Підтримка ЄС: Держспецзв’язку отримала обладнання для потреб Національної телекомунікаційної мережі

Держспецзв’язку продовжує плідну співпрацю з партнерами з усього світу, спрямовану на посилення ефективності роботи Служби. Завдяки підтримці проєкту EU4DigitalUA, що фінансується Європейським Союзом, Служба отримала сучасне обладнання для потреб Національної…

Back to top button