Події

#підозра Детективи Бюро економічної безпеки, за матеріалами Кібердепартаменту…

#підозра

Детективи Бюро економічної безпеки, за матеріалами Кібердепартаменту СБУ, повідомили про підозру колишньому посадовцю Херсонської міської ради у провадженні господарської діяльності у взаємодії з незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території окупаційною адміністрацією російської федерації (колабораційна діяльність).

☝????Громадянин України, під час окупації міста Херсон збройними силами рф, добровільно обійняв керівну посаду у створеному так званою “военно-гражданской администрацией Херсонской области” псевдопідприємстві «государственном унитарном предприятии Херсон теплосети».

Згадана структура була утворена окупантами на базі захоплених українських підприємств АТ «Херсонська ТЕЦ» та МКП «Херсонтеплоенерго».

За вказівкою та безпосередньою участю даного «посадовця» проводилась «інвентаризація» майна та активів українських підприємств, з метою їх передачі росіянам, здійснювалось втручання в роботу систем енергопостачання міста.

❗️Співробітників підприємств змушували переходити на роботу та підписувати контракти із так званим «государственным предприятием».

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button