Події

Передусім щодо вчорашнього російського удару по Краматорську. Сьогодні весь д…

Передусім щодо вчорашнього російського удару по Краматорську. Сьогодні весь день тривали роботи на місці теракту. На жаль, кількість загиблих збільшилась… Російські ракети забрали життя 11 наших людей, серед них три дитини. Мої співчуття рідним. Травмовано та поранено понад 60 людей.

Сьогодні працівники Служби безпеки України разом зі спецпризначенцями поліції затримали особу, яка скоригувала цей удар терористів. Кожен, хто допомагає російським терористам знищувати життя, заслуговує на максимальне покарання.

Ми продовжимо нашу роботу заради посилення міжнародних санкцій проти Росії та її спільників. Вони повинні відчувати, що ціна їхнього терору для них буде лише збільшуватись. І ми продовжимо нашу глобальну юридичну роботу, щоб міжнародні інструменти так чи інакше спрацювали для покарання всіх російських терористів і самої держави-агресора.

Дякую всім, хто воює та працює заради України! Дякую кожному і кожній, хто зараз у боях, на бойових постах та позиціях! Дякую, воїни, за нове просування вперед!

Video is too big

Back to top button