Події

Передавав окупантам інформацію про місця дислокації ЗСУ та розташування об’єк…

Передавав окупантам інформацію про місця дислокації ЗСУ та розташування об’єктів інфраструктури на Миколаївщині – затримано російського агента

????За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру мешканцю міста Миколаєва.

????Йому інкриміновано несанкціоноване поширення інформації про рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань (ч. 3 ст. 114-2 КК України).

????За даними слідства, підозрюваний, підтримуючи та виправдовуючи ведення рф агресивної війни на території України, через Телеграм-канал почав листування з представником країни-агресора.

????Він збирав та передавав інформацію окупантам щодо місць дислокації підрозділів Збройних Сил України й інших військових формувань на території Миколаївської області.

????Розвіддані він передавав у вигляді відміток на карті місцевості та графічних координат, за якими були розташовані підрозділи ЗСУ та об’єкти інфраструктури.

????Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

????Йому загрожує покарання – позбавлення волі до 12 років.

????Досудове розслідування здійснюється СБУ в Миколаївській області.

Back to top button