Події

Передавала представнику рф інформацію про місця дислокації військових формув…

Передавала представнику рф інформацію про місця дислокації військових формувань на Сумщині – викрито прихильницю окупантів
 
???? За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури жительці м. Глухів повідомлено про підозру в поширенні інформації про розташування українських військових формувань (ч. 2 ст. 114-2 КК України).

???? За даними слідства, прихильниця окупантів хотіла сприяти захопленню частини території України російською федерацією. Для цього вона передавала представнику держави-агресора інформацію про місця розташування на території Шосткинської громади підрозділів ЗСУ.

???? Під час телефонних розмов жінка неодноразово розповідала своєму співрозмовнику з росії про місця скупчення українських військових та розташування на місцевості блок-постів. Вона обурювалась, чому окупанти «не бьют» по українських військових, про місця дислокації яких вона розповідала.  

???? Наразі за клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

???? Досудове розслідування – СБУ.

Back to top button