Події

Ошукали іноземців на понад 65 мільйонів чеських крон – Нацполіція разом із чесь…

Ошукали іноземців на понад 65 мільйонів чеських крон – Нацполіція разом із чеськими правоохоронцями ліквідувала міжнародну злочинну організацію

Організували схему шахрайства двоє чоловіків – українець та громадянин Республіки Чехія. Вони налагодили роботу сall-центру у Дніпрі, за допомогою якого виманювали гроші у громадян Чеської Республіки.

Фігуранти потрапили у поле зору поліцейських влітку минулого року. Саме тоді правоохоронці встановили, що на території України діє злочинна організація з міжнародними зв’язками, яка «спеціалізується» на шахрайствах відносно громадян Чеської Республіки.

Зібравши необхідну доказову базу, правоохоронці провели спецоперацію, яка одночасно проходила на території України та Чеської Республіки.

????У результаті проведених заходів правоохоронці затримали двох організаторів. Також українські правоохоронці затримали п’ятьох активних членів угруповання, всі вони громадяни іноземних країн. Наразі вирішується питання щодо їх екстрадиції.

Всі потерпілі – громадяни Чеської Республіки. Вже встановлено 300 осіб, яких ошукали зловмисники.

За попередніми оцінками, їм завдано матеріальної шкоди на понад 65 млн чеських крон, а це – понад 108 мільйонів гривень.

Back to top button