Події

Організували виробництво електроустаткування до залізничного транспорту для …

Організували виробництво електроустаткування до залізничного транспорту для рф – на Сумщині затримали двох підприємців
 
???? За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури двом чоловікам повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 111-2 КК України).

???? За даними слідства, керівник ряду комерційних структур, розташованих на тимчасово окупованій території, підтримуючи проросійські ідеї, організував постачання матеріальних ресурсів суб’єктам господарювання, що мають пряме відношення до оборонного комплексу держави-агресора.

???? Для реалізації свого замислу підозрюваний вступив у змову із іншим підприємцем. Він, використовуючи потужності та приміщення власного приватного підприємства у м. Суми, безпосередньо здійснював виробництво необхідного електроустаткування.

???? Він виготовив п’ять електростартерів до залізничного транспорту з двома комплектами документів про походження їх начебто з рф. Інший підозрюваний домовився із посередником про подальше переміщення товару через державний кордон України поза встановленими пунктами пропуску на територію рф та отримання за це коштів.

???? Правоохоронці затримали обох чоловіків після передачі електростартерів посереднику. На даний час їм обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

???? Досудове розслідування – СБУ.

Більше

Back to top button