Події

Організували наркобізнес із щомісячним доходом у майже 3 млн грн – на Запоріжжі…

Організували наркобізнес із щомісячним доходом у майже 3 млн грн – на Запоріжжі викрито 7 учасників злочинної організації

????За процесуального керівництва Запорізької обласної та Вознесенівської окружної прокуратур повідомлено про підозру організатору та шістьом учасникам злочинної організації у незаконному виробництві виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні та збуті психотропних речовин або їх аналогів (ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 307 КК України).

????За даними слідства, семеро раніше судимих за наркозлочини запоріжан налагодили на території обласного центру незаконне виготовлення та розповсюдження метамфетаміну та екстазі. Організацію і контроль за наркобізнесом взяла на себе місцева мешканка. Учасники угруповання працювали заздалегідь розробленою схемою – «товар» збували у безконтактний спосіб або «з рук у руки» за готівку.

????Щомісяця підозрювані реалізовували до 1,5 кг психотропних речовин. Це приносило злочинній організації за цінами «чорного ринку» майже 3 млн грн доходу.

????Під час проведення обшуків за адресами підозрюваних та в орендованих ними складських приміщеннях виявлено та вилучено метамфетамін, частина якого розфасована по зіп-пакетах, канабісом, таблетки екстазі, чорнові записи, три автомобілі, грошові кошти, банківські картки та інші докази злочинної діяльності.

????Слідство триває.

????Заходи з викриття здійснювались прокуратурою спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Back to top button