Події

‼️ Окупаційне угруповання в Криму треба знищити, ― Вадим Скібіцький Після се…

‼️ Окупаційне угруповання в Криму треба знищити, ― Вадим Скібіцький
 
???? Після серії ударів та спецоперацій Сил оборони України в Криму російські окупанти на півострові  відчули та зрозуміли військову загрозу, тому перебазовують свої кораблі з бухти Севастополя на територію рф.

???? Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю «Апостроф TV».
 
«Вони [росіяни] перебазували частину свого оперативного складу, мається на увазі системи упраправління чорноморським флотом, на територію рф. Тобто вони відчувають загрозу», ― сказав Вадим Скібіцький.
 
☑️ Він підтвердив, що частину кораблів окупанти перемістили до новоросійська. Однак тамтешній  невеликий порт не здатний розмістити всі кораблі чорноморського флоту рф, тому у кремлі вирішили використати для цього окуповану територію Грузії.
«Тривають активні роботи в місті Очамчире, це Абхазія ― росіяни там провели днопоглиблювані роботи, десь зробили реконструкцію портової інфраструктури, для того щоб забезпечити там базування військових кораблів. Але це, знову ж таки, буде невелике [місце]», ― зазначив представник ГУР МО України.

«Панічні настрої серед окупантів є, особливо коли є ураження цілей та втрати особового складу вмс зс рф. У них є розуміння, що війна прийшла на територію Криму», ― додав представник ГУР МО України.
 
???? За його словами, завдання України щодо Криму залишається незмінним.
 
«Наша задача ― повністю звільнити окупований Крим.  Ми від неї не відступимось. Для цього необхідно знищити окупаційне угруповання, яке там знаходиться», ― наголосив Вадим Скібіцький.
 
???? Першочерговими цілями для України залишаються кораблі-ракетоносії.
 
«Для того щоб нейтралізувати активність рф, необхідно першочергово знищувати саме бойові кораблі. Це ті кораблі, які несуть крилаті ракети «калібр» ― ними і наносяться удари по всій нашій території», ― пояснив Вадим Скібіцький.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button