Події

‼️ Окупанти затоплюють пороми, щоб захистити незаконний Керченський міст У рай…

‼️ Окупанти затоплюють пороми, щоб захистити незаконний Керченський міст

???? У районі Керченської протоки, поблизу незаконного моста між росією та тимчасово окупованим Кримом (координати:  45.2432237; 36.5845773), російські загарбники проводять підготовчі роботи для затоплення другого порому.

???? За даними Головного управління  розвідки Міністерства оборони  України, окупанти планують затопити щонайменше шість плавзасобів вказаного типу з метою створення захисної смуги перед Керченським мостом.

☝️ Між затопленими поромами росіяни мають намір встановити бонові загородження.

❗️ У такий спосіб ворог прагне захистити Керченський міст від ураження.

▪️ Періодичні успішні атаки Сил безпеки та оборони України по цій законній військовій цілі призвели до серйозних пошкоджень конструкції мосту, зокрема його автомобільного та залізничного полотен.

???? Нещодавні удари по Керченському мосту вкотре погіршили ситуацію для угруповання військ противника на півдні України та викликали істеричну реакцію воєнно-політичного керівництва московії.

▪️ У кремлі вимагали будь-що убезпечити об’єкт, який є критично важливим для воєнної логістики російської окупаційної армії.

✔️ Нехитра міра захисту  дев’ятнадцятикілометрового моста  у вигляді затоплення поромів свідчить про гарячковість рішень ворога та інтелектуальну кризу всередині військово-політичного керівництва терористичної росії.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Telegraph
Окупанти затоплюють пороми, щоб захистити незаконний Керченський міст

Back to top button