Події

Однією з перших почала виправдовувати окупантів за підрив Каховської ГЕС – під…

Однією з перших почала виправдовувати окупантів за підрив Каховської ГЕС – підозрюється блогерка з Одеси

???? За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру громадянці України – прокремлівській блогерці з багатотисячною аудиторією.

????Їй інкримінують колабораційну діяльність та виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікацію її учасників (ч. 6 ст. 111-1, ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України).

????За даними слідства, уродженка Одеси виїхала до держави-агресора ще у 2014-2015. Відтоді почала активно публікувати антиукраїнські дописи і виправдовувати дії окупантів. Її Телеграм-канал налічує близько 100 тис підписників.

????Також підозрювана є співзасновницею одного із найбільших пропагандистських Телеграм-каналів в рф. Інформаційний майданчик щоденно підтримує збройну агресію проти України та збирає кошти для російських окупаційних військ.

????Блогерка однією з перших почала активно виправдовувати представників держави-агресора за підрив ними Каховської ГЕС.

????Також вона систематично публічно виступає на російських пропагандистських каналах. Під час виступів заперечує окупацію України та прославляє владу рф.

????Досудове розслідування – Управління СБУ у Львівській області.

Більше

Back to top button