Події

Обстріли на Донбасі – У Красногорівці відновили електропостачання – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Негода залишила без електропостачання населені пункти у п’яти областях
Фото з відкритих джерел

Лінії електропередач були пошкоджені під час ворожого обстрілу

У Донецькій області відновили електропостачання у Красногорівці, яке було припинено внаслідок пошкодження лінії електропередач під час обстрілу територій членами незаконних збройних формувань. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України. 

“О 11:56 годині співробітники АТ ДТЕК “Донецькі електромережі” у супроводі піротехніків Головного управління ДСНС України у Донецькій області відновили повітряну лінію лектропередач 110 кВ “Курахівська Т+ЕС – Смолянка-2″ та електропостачання в м. Красногорівка, яке було пошкоджено внаслідок проведення бойових дій”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: На Донбасі НЗФ обстріляли Новогнатівку й влучили у приватний будинок

Нагадаємо, протягом минулої доби, 21 лютого, на Донбасі зафіксовано 84 порушення “режиму тиші” з боку незаконних збройних формувань, 64 з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок обстрілів двоє українських захисників загинули.

“Донецькоблгаз” відключив газопостачання 200 будинків у селищі Новолуганське через численні пошкодження надземних газопроводів під час обстрілів з боку незаконних збройних формувань.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button