Події

​​️ Обороняти Україну та ніколи не зрадити Українському народові: курсанти Інс…

​​????️ Обороняти Україну та ніколи не зрадити Українському народові: курсанти Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації склали військову присягу

26 серпня 126 курсантів Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації КПІ ім. Ігоря Сікорського склали військову присягу.

???? «Вже після повномасштабного вторгнення росії в Україну ви ухвалили свідоме рішення здобувати освіту у військовому навчальному закладі. Це заслуговує на особливу повагу. Під час навчання ви здобудете багато нових знань. Але не менш важливі для майбутніх захисників – відповідальність, дисципліна, здатність швидко ухвалювати правильні рішення й максимально ефективно використовувати усі вміння на користь країни», – зазначив під час заходу голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь.

Молодих військовослужбовців також привітав ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського, академік Михайло Згуровський:
???? «Сьогоднішній день – один із найвизначніших у вашому житті. Пам’ятайте кожне слово присяги, будьте гідними своєї країни».

ℹ️ Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації – заклад освіти Держспецзв’язку, у якому готують фахівців за спеціальностями «Кібербезпека та захист інформації», «Електронні комунікації та радіотехніка», «Комп’ютерні науки». Випускники Інституту несуть службу у складі Сил безпеки і оборони України.

Back to top button