Події

Обмін досвідом бойових операцій — Кирило Буданов провів зустріч з генералам…

???? Обмін досвідом бойових операцій — Кирило Буданов провів зустріч з генералами-ветеранами армії США
 
???? Начальник ГУР МО України Кирило Буданов зустрівся з групою  генералів-ветеранів армії США, які прибули до нашої держави на запрошення Ukrainian Freedom Fund.
 
???? У розмові взяли участь бойові офіцери, які розробляли та здійснювали стратегічні бойові місії американської армії і союзних сил   на суші, у повітрі та на воді — генерал Девід МакКернан, генерал-лейтенант Девід Дептула, генерал-майор Чарльз  Коркоран, контр-адмірал  Марк Монтґомері, бригадний генерал Ярополк Гладкий, полковник Енді Бейн.
 
✔️ Проаналізували глобальну ситуацію у сфері безпеки в контексті російсько-української війни, висловили думки щодо можливих сценаріїв розвитку подій.
 
❗️ Зокрема — обмінялись оцінками  участі Північної Кореї у війні проти України на боці москви.
 
???? Генерал-лейтенант Кирило Буданов описав особливості протистояння з державою-агресором росією та подякував офіцерам за постійну і важливу допомогу Україні.
 
❗️ У свою чергу генерали американської армії наголосили, що продовжать розʼяснювальну роботу, зокрема у Конгресі США, щодо реальної ситуації у російсько-українській війні та необхідності підтримки України.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × one =

Back to top button