Події

​​Незаконно привласнювали нерухомість: оперативники внутрішньої безпеки викрил…

​​Незаконно привласнювали нерухомість: оперативники внутрішньої безпеки викрили банду харківських аферистів

Кримінальне угруповання, здійснюючи фізичний та психологічний тиск, незаконно відбирали нерухомість мешканців Харкова. Жертвами аферистів ставали одинокі та малозахищені особи.

Організував так звану банду «чорних рієлтор» відомий правоохоронцям раніше судимий 45-річний чоловік, який має вплив на криміногенну ситуацію у місті, та його 41-річний спільник.

Одна з учасниць групи під виглядом співробітниці соціальної служби увійшла у довіру до 71-річного пенсіонера й оформила із ним фіктивний шлюб. Після цього зловмисники насильно вивезли чоловіка в інше помешкання з гіршими умовами та, застосовуючи фізичне насилля, змусили відмовитися від квартири на користь іншої особи. Згодом квартиру пенсіонера за фіктивними документами продали, а прибуток розділили між собою.

За подібною схемою фігуранти заволоділи й житлом 42-річного харків’янина: силою змусили передати квартиру у чужу власність, а самому переїхати до помешкання з низькими побутовими умовами за межами міста.

Працівники Нацполіції, СБУ та обласної прокуратури провели спецоперацію і припинили діяльність зловмисників.

YouTube
Незаконно привласнювали нерухомість: оперативники внутрішньої безпеки викрили банду аферистів

Кримінальне угруповання, здійснюючи фізичний та психологічний тиск, незаконно відбирали нерухомість мешканців Харкова. Жертвами аферистів ставали одинокі та малозахищені особи. Працівники Нацполіції, СБУ та обласної прокуратури провели спецоперацію і припинили…

Back to top button