Події

Нелегальний експорт спирту: за матеріалами БЕБ суд виніс вирок службовій осо…

Нелегальний експорт спирту: за матеріалами БЕБ суд виніс вирок службовій особі заводу

Детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області скерували до суду кримінальне провадження щодо купівлі, зберігання та спроби перевезення через державний кордон України понад 23 тис. літрів спирту. Суд виніс вирок та призначив обвинуваченій покарання у вигляді штрафу 136 000 грн. Вилучена контрафактна продукція буде знищена.

➡️Під час досудового розслідування детективи встановили, що службова особа підприємства, яке займалось виробництвом хімії для автомобілів, організувала нелегальну схему експорту спирту. Жінка планувала переправити його для продажу у Болгарії.

➡️Аби приховати незаконно придбаний спирт від митного контролю, його розфасували в 5-літрові пляшки та оформили як «зимову рідину для склоомивача», яку нібито виготовив завод, де працювала підозрювана.

❗️Під час спроби перетину українського кордону детективи БЕБ виявили та вилучили продукцію, орієнтовною вартістю 3 млн грн.
Наразі досудове розслідування завершено.

???? Оперативний супровід 31 Чернівецького прикордонного загону та Чернівецької митниці. Процесуальне керівництво – прокурори Чернівецької обласної прокуратури.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Back to top button