Події

⚡️Нацполіція повідомила підозри учасникам злочинної організації «Загури»: «спец…

⚡️Нацполіція повідомила підозри учасникам злочинної організації «Загури»: «спеціалізувалися» на вибиванні коштів

За результатами слідчих дій на території Києва, Івано-Франківської та Чернівецької областей вилучили зброю, спецтехніку, гроші та майна на 25 млн грн.

☑️Правоохоронці встановили, що організував діяльність злочинної організації відомий у кримінальних колах 49-річний чернівчанин. До її складу увійшли особи, які також мали злочинні зв’язки, і ті, що відповідали за силовий блок в організації.

У своєму арсеналі фігуранти мали зброю та спеціальну техніку, за допомогою якої стежили за потенційними жертвами та використовували її для запобігання їх викриттю.

Правоохоронці зібрали докази причетності фігурантів до вимагання «боргів», суми яких становлять від 6000 до 20 000 доларів США, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, незаконних операцій зі зброєю.

????До прикладу, щоб змусити одного з потерпілих віддати 6000 доларів США, побили його та підпалили авто.

За результатами слідчих дій вилучено 7 автомобілів, 50 000 доларів США, 40 000 гривень, різну зброю та набої до неї, блокноти з чорновими записами, спецтехніку тощо.

Лідеру злочинної організації та чотирьом її учасникам повідомили підозри за трьома статтями КК України.

YouTube
Поліція повідомила підозри учасникам злочинної організації: «спеціалізувалися» на вибиванні коштів

За результатами слідчих дій на території Києва, Івано-Франківської та Чернівецької областей вилучили зброю, спецтехніку, гроші та майна на 25 млн грн. Лідеру злочинної організації та чотирьом її учасникам повідомили підозри за трьома статтями Кримінального…

Back to top button