Події

❗️ Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військово…

❗️ Нацполіція передала ЗСУ 3 500 одиниць арештованих комплектуючих до військової техніки вартістю 13 мільйонів гривень

Першу партію комплектуючих до військової техніки — 80 двигунів до броньованих машин і танків — поліцейські передали військовим в серпні 2023 року. Ділки намагалися продати цю партію державі за понад 70 мільйонів гривень, в той час як проведені експертизи показали: фактична вартість вилученого майна становить 23,4 млн грн. Тобто, різниця між їх фактичною вартістю та сумою планованого продажу становила майже 54 мільйони гривень.

???????? Також було встановлено, що пов’язаний з фігурантами суб’єкт господарювання має ще два складських приміщення, де також зберігає комплектуючі та запасні частини до військової техніки. В ході обшуків слідчі, зокрема, вилучили понад 3500 одиниць запчастин та комплектуючих до ракетної та артилерійської техніки, ЗРК, систем ППО, пристроїв спостереження та прицілів.

У результаті комплексу заходів в червні 2024 року поліцейські передали українській армії запчастин та комплектуючих до ракетної та артилерійської техніки, ЗРК, систем ППО, пристроїв спостереження та прицілів на суму 13,3 мільйона гривень.

???? Facebook | X | Instagram | TikTok

Back to top button