Події

Наші воїни на Донбасі потужно бʼються заради України та знищують окупантів. І д…

Наші воїни на Донбасі потужно бʼються заради України та знищують окупантів. І дають нашій державі саме той результат, який потрібен: наш рух уперед. Дякую за це кожному й кожній, хто зараз у бою, на бойових позиціях і на бойових постах!

5-та окрема штурмова бригада захищає Україну надзвичайно відважно. Особливо відзначу, зокрема, оборонні бої, які не дали окупантам оточити Торецьк і надалі оточити Бахмут на Південному напрямку.

Один із прикладів звитяги 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар»: відкинули ворога на 6 кілометрів, і під час бою воїни батальйону знищили до двох рот противника.

Підрозділи 3-ї окремої штурмової бригади міцно бʼються та, зокрема, цими днями не дали ворогу вийти в напрямку Костянтинівки й відкинули окупантів до 8 кілометрів у глибину їхніх позицій.

Воїни взводу «Десептикони» взяли в боях важливі об’єкти та панівні висоти, що дало змогу успішно продовжувати наші активні дії та просуватися вперед на Бахмутському напрямку.

92-га окрема штурмова бригада успішно веде наступальні дії, знищуючи ворога, займаючи панівні райони, від яких залежить стійкість оборони противника, і створює умови для успішного просування наших військ та звільнення української землі.

Мав честь відвідати напередодні ці наші бригади, особисто подякувати воїнам за хоробрість і справжню українську силу.

Битися заради України та здобувати результат – найвища честь!

????????????????????????

#ШеврониГероїв

Back to top button