Події

Наші Військово-Морські Сили разом з іншими елементами сил оборони й безпеки Ук…

Наші Військово-Морські Сили разом з іншими елементами сил оборони й безпеки України здобувають захист і майбутнє для наших людей, для майбутніх поколінь українців, щоб вони жили у вільній і незалежній державі.

Дуже приємно було зустрітися з нашими захисниками та захисницями вчора в Очакові, із нашими військовими медиками в Одесі й отримати ці #ШеврониГероїв.

Командування морської піхоти Військово-Морських Сил України, Флотилія Військово-Морських Сил України, Морське командування Військово-Морських Сил України, Річкова флотилія Військово-Морських Сил України, 360-та окрема берегова ракетна бригада, 10-та морська авіаційна бригада імені Героя України полковника Ігоря Бедзая, Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія», 84-й арсенал мінно-торпедного озброєння Військово-Морських Сил України, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону.

Дякую за вашу хоробрість і службу, за шеврони. Це справді почесно. Дякую всім, завдяки кому триває наш опір. ????????????????????????

Back to top button