Події

???? Наші пошуково-рятувальні “носики” повернулися з Туреччини Понад тиждень у…

Наші пошуково-рятувальні “носики” повернулися з Туреччини????

????Понад тиждень українські рятувальники працювали на місці потужного землетрусу у Туреччині. Поїхали не одні, а зі своїми вірними помічниками – нашими професійними “носиками”. Адже, коли потрібно знайти людину під завалом саме службові собаки першими можуть відчути постраждалого під тоннами будівельних конструкцій.

????Наші вихованці вже не раз доводили свій професіоналізм не лише на міжнародних змаганнях, але й в реальному житті. До Туреччини вирушили службові хвостики, які від початку широкомасштабного вторгнення ворога на територію України неодноразово залучалися до пошуку людей під завалами.

????Так, вихованці Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС Мілка, Хан, Джес, Чак та Леді працювали на місцях ракетних ударів у Сумській, Миколаївській, Дніпропетровській областях. Ці спритні та чуйні носики шукали посеред тонни уламків людей, які опинилися під завалами вналідок ворожих обстрілів.

????Їхня робота вкрай складна і також небезпечна. Вони втомлюються більше, ніж їхні наставники. Бо, в першу чергу, надто близько пропускають через себе людське горе. Вони огорнені любов’ю всієї нашої рятувальної родини і в скрутні хвилини є не лише професійними помічниками, але й розрадою.

Дякуємо вам, наші сміливі лапки, за вашу вірну службу, лагідні погляди та добрі серця!????????

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button