Події

Нарешті моя лють перетвориться на реальну зброю — поліцейська штурмової брига…

Нарешті моя лють перетвориться на реальну зброю — поліцейська штурмової бригади «Лють» з міста Щастя Карина Тушевська

????‍♀️Карина — уродженка Луганщини. У 2013 році вона закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ. Та менш ніж за рік на її рідній Луганщині почалась війна. Карина на той час працювала слідчою у м. Щастя — прямо на лінії розмежування з окупованою територією.

Поліцейська не зрадила Присязі і не просилася у тил — навпаки, активно працювала в складі сил оборони в зоні проведення АТО/ООС.

За 8 років робота в умовах підвищеної небезпеки стала для Карини Тушевської вже звичною. Проте після повномасштабного вторгнення поліцейській довелося залишити рідне місто та виїхати на Хмельниччину.

Карина працювала в Шепетівському райуправлінні поліції. Та коли дізналась про формування штурмової бригади «Лють», без вагань однією з перших виявила бажання на вступ.

????«Нарешті моя лють перетвориться на реальну зброю. Маю досвід, що стане в нагоді. А головне — бажання втілити в життя свою давню мрію: визволити рідну Луганщину від загарбників.

Українські хлопці та дівчата довели собі та всьому світу: в нас немає слабкої статі. Всі українці — це воїни. Відважні та відчайдушні. Готові на все заради своєї родини, дітей, рідної землі», — говорить лейтенант поліції.

Back to top button