Події

Налагодили контрабандне постачання заборонених пігулок до України – працівники …

Налагодили контрабандне постачання заборонених пігулок до України – працівники Нацполіції викрили членів наркоугруповання

Організував незаконну діяльність 39-річний громадянин України, який на даний час перебуває у Польщі. Собі у спільники він взяв 55-річну киянку.

Зловмисники налагодили контрабандне постачання заборонених в Україні псевдоефедринових пігулок, які використовуються для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін».

«Товар» рекламували на вебресурсах, які лідер угруповання особисто адміністрував, а для безпосереднього збуту заборонених речовин вони залучили трьох мешканців столиці віком від 26 до 48 років, які збували їх через поштові відправлення.

???? Щомісячно фігуранти продавали близько 100 тисяч заборонених пігулок, отримуючи понад два мільйони гривень прибутку на місяць.

????‍♂️Правоохоронці провели 10 одночасних санкціонованих обшуків за місцями мешкання фігурантів на території Києва, Донецької, Кіровоградської та Дніпропетровської областей, де вилучили понад 11 тисяч псевдоефедринових пігулок.

З такої кількості сировини утримувачі нарколабораторій могли б виготовити близько 7 кг метамфетаміну.

YouTube
Налагодили контрабандне постачання заборонених пігулок до України

Зловмисники налагодили канал постачання та збуту заборонених в Україні псевдоефедринових пігулок, які використовуються для виготовлення психотропної речовини «метамфетамін». Лідер угруповання, який мешкає за кордоном, відправляв пігулки своїм спільникам,…

Back to top button