Події

​​Надав приміщення для вживання психотропних речовин, де загинули двоє неповнолі…

​​Надав приміщення для вживання психотропних речовин, де загинули двоє неповнолітніх дівчат – чоловіку повідомлено про підозру

???? За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру чоловіку, який надав приміщення для незаконного вживання психотропних речовин, із залученням неповнолітніх (ч. 2 ст. 317 КК України).

???? За даними слідства, підозрюваний на прохання двох неповнолітніх дівчат, з якими був знайомий раніше, надав приміщення своєї квартири у м. Києві для незаконного вживання особливо небезпечної психотропної речовини – PVP.

???? Близько 21:00 год. неповнолітні, з добровільного дозволу та відома підозрюваного зайшли до його квартири, де з його дозволу вжили особливо небезпечну психотропну речовину шляхом паління через саморобний пристрій. Після цього 15-річні дівчата залишилися у цій квартирі до ранку. В подальшому їх виявили мертвими.

???? Чоловіку готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

???? За фактом смерті неповнолітніх розпочато кримінальне провадження. Встановлюються обставини, за яких вони придбали психотропну речовину для притягнення причетних осіб до відповідальності.

????Досудове розслідування – Солом’янське УП ГУ НП в м. Києві.

Більше

Back to top button