Події

На Житомирщині поліція викрила ще двох рекетирів, які погрожували та викрадали…

На Житомирщині поліція викрила ще двох рекетирів, які погрожували та викрадали так званих «боржників»

???? Нагадаємо: у серпні поліцейські викрили вісім вимагачів, які погрозами та насильством вибивали у громадян гроші.

Днями поліцейські затримали 30-річного та 21-річного чоловіків за вчинення низки тяжких злочинів.

????До поліції звернувся 25-річний містянин, який повідомив, що знайомий наніс йому тілесні ушкодження через нібито обман та відмову надати гроші «на цигарки». Надалі кривдник у багажнику автомобіля вивіз заявника до лісу, де продовжив знущання.

????Окрім того, цей же молодик разом з іншим своїм знайомим примушували цивільне подружжя, які є свідком та потерпілим у кримінальному провадженні щодо його спільників, сфальсифікувати покази або ж взагалі відмовитися від звинувачень. А для переконливості своїх вимог чоловіки погрожували фізичною розправою.

????Як встановили поліцейські, один з фігурантів, 30-річний житель м. Коростишева, упродовж майже пів року вимагав у двох інших містян вигадані борги.

Детективи слідчого управління обласної поліції затримали обох причетних до згаданих подій. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою.

❗️ Звертаємося до громадян: якщо ви чи ваші рідні стали потерпілими від протиправної діяльності членів злочинної групи або вам відома інформація, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися за телефонами: +38 (068) 732 82 02, +38 (097) 648 15 31.

Back to top button