Події

⚡️На Закарпатті викрито у зловживанні керівництво районного ТЦК: фігурант вик…

⚡️На Закарпатті викрито у зловживанні керівництво районного ТЦК: фігурант використовував військовослужбовців для будівництва власного будинку

Під час обшуків за місцем проживання начальника одного з підрозділів районного військкомату, уродженця рф, правоохоронці також вилучили заборонену українським законодавством символіку.

Протягом тривалого часу деякі військовослужбовці РТЦК щоденно, після прибуття до місця несення служби, за вказівкою фігуранта службовим транспортом вирушали на будівельний майданчик.

У ході слідства стало відомо, що земельну ділянку під будівництво начальник одного з підрозділів РТЦК придбав під час дії правового режиму воєнного стану, після чого побудував на ній приватну садибу. Усвідомлюючи можливі наслідки своїх дій, фігурант оформив нерухоме майно на близького родича.

Під час обшуків вилучено службову документацію, дорогоцінні метали, гроші. Також у фігуранта вилучена заборонена символіка: георгіївські стрічки, прапор рф, одяг із символікою країни-агресора, а також особисті документи, видані на території рф.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років.

Video is too big

Back to top button