Події

На Закарпатті судитимуть учасників організованої групи за підробку побутової …

На Закарпатті судитимуть учасників організованої групи за підробку побутової хімії

Детективи теруправління БЕБ у Закарпатській області скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо учасників організованої групи, які незаконно використовували товарні знаки відомих іноземних компаній.

Слідством встановлено, що група мешканців Закарпатської області виготовляли та продавали фальсифіковану побутову хімію під виглядом товарів відомих світових виробників.

☝????Для прикриття своєї протиправної діяльності, організатор групи зареєстрував власну торгову марку, проте виробництво товарів під зареєстрованим брендом фактично не здійснював. Готову продукцію продавали гуртом та в роздріб, безпосередньо з виробничих приміщень та через інтернет-майданчики.

Таким чином закордонним компаніям, що зареєстрували торговельні марки в України та мають міжнародну реєстрацію, було спричинено матеріальну шкоду в загальному розмірі понад 1,6 млн. грн.

❗️Членам організованої групи було обрано запобіжні заходи та накладено арешт на все належне їм майно. Наразі справу скеровано до суду.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button