Події

На Закарпатті чоловік організував канал нелегальної міграції

На Закарпатті громадянин Туреччини організував канал нелегальної міграції. Йому оголосили підозру. За фактом затримання нелегалів було відкрито кримінальне провадження, повідомляє прес-центр Держприкордонслужби, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

“17 серпня прикордонники Мукачівського загону за допомогою повітряної розвідки затримали шість нелегальних мігрантів з Туреччини. Як з’ясували згодом офіцери оперативно-розшукового відділу, переправляв нелегалів один із затриманих, також громадянин Туреччини, який досконало володів угорською мовою і добре орієнтувався на місцевості”, – йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження. 50-річному громадянину Туреччини оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 332 КК України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Суд обрав іноземцю запобіжний захід-60 діб утримання під вартою.

Раньше Служба безпеки України заблокувала у Луганській та Закарпатській областях два канали нелегальної міграції в Україну. За оперативними даними, серед іноземців були вихідці з країн з підвищеною терористичною загрозою.

Back to top button