Події

​​️ На захисті України – щодня: військовослужбовці та працівники Держспецзв’яз…

​​????️ На захисті України – щодня: військовослужбовці та працівники Держспецзв’язку отримали відзнаки

25 травня – День Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Сьогодні тисячі військових у лавах Служби виконують надважливі для держави та громадян завдання.

З нагоди професійного свята Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь відзначив особовий склад за захист кібер- та інформаційного простору України, за визначні внески у забезпечення функціонування державної системи урядового зв’язку, за самовіддану та професійну працю.

????28 військовослужбовців отримали найвищу нагороду Держспецзв’язку – нагрудний знак “Відзнака Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України”, 38 – нагрудний знак “За особливі заслуги”.

???? Також військовослужбовців нагородили почесними нагрудними знаками Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України “Золотий хрест”, “Срібний хрест”, “Хрест пошани” та іншими відзнаками.

???? “Кожен із вас докладає чималих зусиль для посилення стійкості нашої країни у багатьох сферах, для забезпечення життєво важливими послугами наших громадян, для того, щоб ворог швидше зазнав поразки. Дякую за службу!” – зазначив Юрій Щиголь.

Досягнення співробітників Служби відзначили і наші колеги із сектору безпеки та оборони – держспецзв’язківці отримали відзнаки від РНБО, Головного управління розвідки та Управління державної охорони.

Служимо Українському народові! ????????

Back to top button