Події

На Волині затримали священика, який гуляв у жіночому одязі

Священик одного з храмів Української православної церкви Московського патріархату гуляв у жіночому одязі на Волині. Священнослужителя виявили на трасі поблизу Рожища, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

Чоловік був одягнений у жіночий одяг та одноразові рукавички. У правоохоронців підозру викликав автомобіль, який стояв при дорозі, адже на території області часто виявляли закладки з наркотиками. Про це повідомляє видання «Район.Рожище».

Неподалік автомобіля поліцейські виявили чоловіка, вбраного у жіночий одяг. Виявилося, що він є настоятелем одного з храмів УПЦ МП у Копачівській громаді. священик був одягненим у лосини, жіночу кофту та балетки. Також він одягнув одноразові рукавиці. Правоохоронцям він не зміг пояснити, що робить у такому вигляді біля дороги. Також при ньому виявили пакет з його власним одягом.

У Волинській єпархії УПЦ Московського Патріархату кажуть, що священик у жіночому одязі, якого зафіксувала боді-камера поліцейського, не є настоятелем жодного храму у Копачівській громаді. Мовляв, він вже давно заштатний священик.

Про це розповів прессекретар єпархії, протоєрей Віктор Аніпко.

За словами Віктора Аніпка, священик вже давно є заштатним отцем через психічне захворювання.

З етичних міркувань редакція не назває імені священнослужителя, про якого йдеться. Однак журналісти перевірили його причетність до храму у Копачівській громаді.

На офіційному сайті Волинської єпархії УПЦ МП є публікація за травень 2021 року, де священика, про якого йдеться, називають очільником храму в одному із сіл Копачівської громади.

 

 

 

 

 

 

Back to top button