Події

На Волині викрили фальсифікацію акцизних марок

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно

На Волині правоохоронці провели низку обшуків у рамках розслідування справи, пов’язаної з використанням підроблених марок акцизного податку.

Про це повідомляє 1News.

Під час обшуків приватних та службових приміщень, а також кількох транспортних засобів, було виявлено обладнання для виготовлення фальсифікату та місця накопичення тютюнової та алкогольної продукції.

Серед знайденого було понад 700 літрів лікеро-горілчаних виробів у пляшках та тетрапаках з етикетками різних брендів та підробленими марками акцизного податку, а також близько 16 ящиків контрафактних цигарок у пакуваннях з логотипами відомих брендів без марок акцизного податку.

Контрафактну продукцію, а також чималі кошти в гривнях та іноземній валюті, транспортні засоби, мобільні телефони, які могли використовуватися для протиправної діяльності, вилучили.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та продовжується подальший супровід кримінального провадження для встановлення джерел походження підробок та осіб, причетних до незаконної діяльності.

Джерело: Держприкордонслужба

Back to top button