Події

‼️ На росії зростає невдоволення війною, ― Вадим Скібіцький За оцінками Голо…

‼️ На росії зростає невдоволення війною, ― Вадим Скібіцький
 
???? За оцінками Головного управління розвідки Міністерства оборони України, держава-агресор росія змушена призивати до окупаційної армії 1000-1200 осіб, аби поповнювати втрати на фронті.
 
☝️ Водночас рівень невдоволення російського населення примусовою  мобілізацією зріс майже до 70%.
 
???? Про це повідомив  представник ГУР МО України Вадим Скібіцький під час дискусії у межах заходу «Україна та світ попереду 2024», організованому виданням NV.
 
«За різними підрахунками, кожного дня рф здатна призивати до своїх збройних сил шляхом мобілізації та рекрутування близько 1000-1200 осіб. Це щоденно», ― сказав Вадим Скібіцький.
 
✔️ За його словами, більшість новобранців росія відправляє на фронт для поповнення втрат, яких держава-агресор зазнає у війні проти України.
 
«Загалом росія намагається підтримувати рівень укомплектованості свого угруповання, бойових частин, які перебувають на лінії зіткнення, на рівні 92-95%, щоб зберігати темп наступу», ― зазначив представник ГУР МО України.
 
???? Також він розповів, що в рф  зростає і невдоволення мобілізацією: якщо на початку року проти примусового призову до армії виступали близько 60% росіян, то станом на грудень 2023-го цей показник зріс до 69%.
 
«Це ще не є ознакою того, що будуть протести, але такі настрої в російському суспільстві вже є», ― пояснив Вадим Скібіцький.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button