Події

На Київщині відкрито ще один “Клас безпеки” Сьогодні в школі №5 ім. Василя Стуса що …

На Київщині відкрито ще один “Клас безпеки”
Сьогодні в школі №5 ім. Василя Стуса що у Броварському районі було по-справжньому святково.
????Перший урок у новому “Класі безпеки” це завжди цікаво, весело та пізнавально! На цей захід до закладу завітали рятувальники, представники відділу освіти та Національної поліції.
♦️Після відкриття класу розпочався сам урок. Рятувальники розповіли учням про правила пожежної безпеки та базові навички, які можуть врятувати життя, про дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та як уберегтися від можливих негативних наслідків військових подій на теренах нашої Держави.
♦️Представники ювенальної превенції нагадали дітлахам правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів.
Після теоретичної частини на подвір’ї навчального закладу на дітлахів чекали пожежні автомобілі. Рятувальники показали оснащення, спеціальний інструмент, кожен охочий міг спробувати себе у ролі справжнього пожежного-рятувальника, помірявши бойовий одяг та сівши за кермо великого червоного автомобіля.
♦️Такі проекти в освітньому просторі є досить важливими в умовах сьогодення, оскільки метою даних заходів є навчити підростаюче покоління правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомити дітлахів з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги та вберегти наші майбутні покоління на тлі подій сучасності.

https://youtu.be/MzajGR750_Q

YouTube
Київська область: весело та пізнавально відкрився ще один “Клас безпеки”

Сьогодні в школі №5 ім. Василя Стуса що у Броварському районі було по-справжьому святково.

Back to top button