Події

На Хмельниччині працівника військкомату викрито на одержанні 4500 доларів США …

На Хмельниччині працівника військкомату викрито на одержанні 4500 доларів США

???? За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру посадовцю територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

???? За даними слідства, підозрюваний отримав від військовозобов’язаного 4500 доларів США. За ці кошти військовослужбовець обіцяв здійснити вплив на військово-лікарську комісію та інших уповноважених осіб щодо визнання його непридатним до військової служби та подальшого встановлення групи інвалідності.

???? Як наслідок, особа із встановленим діагнозом не підлягатиме призову на службу та під час мобілізації зможе виїхати за кордон.

???? Правоохоронці затримали підозрюваного в Хмельницькому у порядку ст.208 КПК України під час отримання коштів.

???? Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 214 тис грн застави, а також відсторонено від посади.

???? Встановлюється причетність до вчиненого інших осіб.

???? Досудове розслідування ГУ Нацполіції в Хмельницькій області, оперативний супровід – УСР в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та Управління СБУ в Хмельницькій області.

Back to top button