Події

На Херсонщині повідомлено про підозру трьом освітянам-зрадникам, які організувал…

На Херсонщині повідомлено про підозру трьом освітянам-зрадникам, які організували навчальний процес за стандартами держави-агресорки

Навчальний заклад очолив колишній директор однієї з районних шкіл. А його заступниками з навчальної та виховної роботи стали двоє вчителів цієї херсонської школи.

Перебіжчики організували навчальний процес за програмами держави-агресорки, набрали педагогічний колектив з числа таких же прихильників «руського міра», завезли російські підручники з усіх дисциплін з 1 по 11 класи, організовували свята, які прославляли росію та переконували дітей, що росіяни – братський народ ????

Освітяни-колаборанти публічно демонстрували свої симпатії злочинній владі, підтримували збройну агресію росії та заперечували воєнні злочини російської армії в Україні.

Під час деокупації колаборанти втекли на лівобережжя, тож їм заочно повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст.28, ч.3 ст.111-1 «Колабораційна діяльність» Кримінального кодексу України.

www.npu.gov.ua
Національна поліція України

Слідче управління ГУНП в Херсонській області за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури здійснює досудове розслідування у справі трьох освітян-зрадників, які пішли на співпрацю з ворогом і викладали у школі за російськими програмами, коли…

Back to top button