Події

⚡️ На Херсонщині оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції спільно з СБУ ви…

⚡️ На Херсонщині оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції спільно з СБУ викрили колишнього правоохоронця, який працював на ворога

42-річний мешканець Херсону, який до 2021 року проходив службу у різних підрозділах поліції, зокрема і у внутрішній безпеці, під час тимчасової окупації регіону працював у незаконно створеному слідчому ізоляторі.

Після повномасштабного вторгнення експоліцейський погодився працювати на країну-агресора та обійняв посаду «младшего інспєктора 2-й категоріі» у незаконно створеному «следственном ізоляторе №1 управленія служби ісполненія наказаній по Херсонской області рф». Аби доказати свою відданість кремлівській владі, він навіть отримав громадянство рф ????

Після звільнення Херсону 42-річний чоловік залишився у місті та переховувався від правоохоронців. Однак оперативникам УДВБ та слідчим УСБУ в Херсонській області вдалося його розшукати.

Під час спільних заходів у фігуранта провели санкціонований обшук і вилучили документи, видані фейковою установою виконання покарань, службову перепустку, а також «прийняту» присягу громадянина російської федерації.

Тепер за роботу на ворога він понесе кримінальну відповідальність.

????‍♂️Оперативники ДВБ НПУ продовжують проводити заходи для виявлення та притягнення до відповідальності інших зрадників та колаборантів. Повідомити про них можна через чат-бот ????@dvb_np_bot або гарячу лінію ДВБ: +38 (050) 352 72 77.

Back to top button