Події

На Донеччині під час несення служби трагічно загинув поліцейський Андрій Труш …

На Донеччині під час несення служби трагічно загинув поліцейський Андрій Труш

Дільничний офіцер Андрій Труш до останнього подиху залишався вірним присязі: рятував людей в оточених ворогом Вуглегірську та Маріуполі, а нині ніс службу під обстрілами в Покровському районі.

Життя поліцейського обірвалося вчора, 8 березня. Йому назавжди залишився 41 рік.
Відважний, принциповий Андрій Труш з 2014 року захищав Україну та свій народ. Правоохоронець родом з містечка поблизу Єнакієвого, служив у Вуглегірську. Під час навали російських бойовиків, за спогадами колег, капітан поліції лишався чи не єдиним представником української влади в місті, допомагав людям вдень і вночі. Опинившись в оточенні, два тижні перебував у підвалах, а коли операцію по його порятунку зірвав ворог, самотужки вийшов до побратимів через окуповану територію.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну застало поліцейського в Маріуполі. Разом з колегами він під бомбами евакуював людей, рятував поранених, доставляв їжу та воду, інформував про ситуацію в місті.
У Андрія Труша залишились мати та сестра. Напарники пам’ятають його щирим, надійним товаришем, професіоналом і людиною з великим серцем, яка дуже любила свою країну.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.
Вічна пам’ять! ????

Back to top button