Події

На Донбасі члени НЗФ обстріляли ліцей та газопровід у Врубівці – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Попаснянська ВЦА

8 учнів та 2 співробітники персоналу перебувають у підвальному приміщенні ліцею

На Донбасі члени незаконних збройних формувань обстріляли смт Врубівка. Внаслідок обстрілу пошкоджено ліцей та газопровід. Про це повідомляє Попаснянська ВЦА.

“Сьогодні близько 10 години 25 хв. ранку стався обстріл з боку тимчасово окупованої території по населеному пункту смт. Врубівка, внаслідок чого один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади. На момент обстрілу в ліцеї перебували 30 учнів і 14 осіб персоналу”, — йдеться у повідомленні.

Після обстрілу батьки забрали дітей, однак вісім учнів та два співробітники ліцею залишилися у підвальному приміщенні.

З мінометів калібру 122 мм члени НЗФ обстріляли кілька вулиць. Внаслідок цього було пошкоджено газопровід. Без газу залишилися 70 квартир у багатоповерхівках та 96 приватних будинків. 

1News за темою: На Донбасі НЗФ від початку доби обстріляли 22 населені пункти. Людей закликають залишатися вдома

Нагадаємо, незаконні збройні формування здійснили артилерійсько-мінометний удар по Станиці Луганській. Противник пробив стіну в дитячому садку, в результаті чого дві співробітниці установи отримали контузію. 

Обстріл почався сьогодні, 17 лютого, близько 9 ранку і тривав приблизно 40 хвилин. Зараз місцеві чекають повідомлення про початок “тиші”. Постраждалих доставили в лікарню, вони знаходяться в шоковому стані. Серед дітей поранених і травмованих немає, оскільки снаряд потрапив до зали, де не проходили заняття.

Згодом стало відомо про обстріл залізничної станції Кіндрашівська-Нова. Внаслідок обстрілу було пошкоджено станцію та локомотивне депо.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button