Події

Миколаївські рятувальники відточували майстерність реагування на надзвичайн…

Миколаївські рятувальники відточували майстерність реагування на надзвичайні ситуації на “Богунах” ⤵️

9 серпня водії відділення інженерної техніки 5 державного пожежно-рятувального загону провели тренування на сучасних всюдиходах “Богун”. Рятувальники практикувались у керуванні автомобілів, вивчали їх маневровість та переваги використання.

У Первомайському районі долали річку Південний Буг на території національного природного парку “Бузький Гард” в межах Мигіївського природоохоронного науково-дослідного відділення. Адміністрація та працівники рекреаційної ділянки “Протич” також долучились до відпрацювання тактичного задуму.

Так, за легендою, в результаті підняття рівня води умовно затопленим опинився острів, на якому перебували травмовані громадяни (у них, за задумом, діагностувались перелом та вивих кінцівки). Фахівці ДСНС після отримання ввідної дістались до постраждалих на всюдиходах та транспортували їх на безпечну ділянку суходолу, де передали медикам.

????Ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв та реагування на надзвичайні ситуації. Головне, що люди довіряють рятувальникам і в скрутні моменти сподіваються саме на нашу допомогу. Тож, ми систематично відточуємо власну майстерність, аби в потрібний момент швидко дістатись до місця виникнення надзвичайної події та ситуації, по крутих схилах або заболоченій місцевості, на воді або суші, щоб надати допомогу громадянам”, – розповів Євгеній Дьяченко заступник начальника 5 ДПРЗ з питань оперативного реагування.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button