Події

​​Микола Анацький: фотохудожник із силою воїна Учора Міністерство внутрішніх спр…

​​Микола Анацький: фотохудожник із силою воїна

Учора Міністерство внутрішніх справ зазнало непоправного та болючого удару. Ми всі у щирій та невимовній скорботі, бо втратили своїх лідерів, товаришів і друзів, а найголовніше – людей честі, людей обов’язку та взірцевих патріотів нашої держави.

Миколі Анацькому було 34 роки. Він народився і виріс у Бахмуті на Донеччині, був гвардійцем і служив у батальйоні «Донбас», потім – батальйоні ім. С. Кульчицького, де його знали за позивним «Майстер». Добровольцем брав участь у бойових виходах, зазнав поранення, вижив. Пройшов шлях від солдата до офіцера, і саме на фронті знайшов в собі покликання увічнювати час та людей. Згодом долучився до нашої команди комунікаційників як провідний інспектор Департаменту комунікації МВС України.

Саме завдяки його таланту і професіоналізму, який часом межував із ризиком, Україна та світ бачили, як наші правоохоронці й військові, надзвичайники і службовці захищають та рятують громадян.

? «Наш Коля – найсвітліша частинка нашої комунікаційної команди», – кажуть друзі та колеги.

У Миколи Анацького залишились дружина Вікторія і донечка Марічка, яка народилась у березні торік. Колі через службу так бракувало часу на спілкування зі своїми рідними дівчатками. Все відклалося на час після Перемоги. Якби не війна. Цього б не сталося…

Back to top button