Події

‼️ Ми здатні вразити противника в будь-якій точці окупованого Криму Ексклюзи…

Forwarded From Начальник ГУР МО України

‼️ Ми здатні вразити противника в будь-якій точці окупованого Криму
 
Ексклюзивне інтерв’ю для проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії»:
 
Зараз ми маємо здатність вразити будь-яку частину тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим ― абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти противника.
 
Є багато варіантів деокупації Криму, але без військових дій вона неможлива.
 
Аби забезпечити максимально безкровне звільнення півострова та прискорити його, громадяни в Криму, які цього чекають, мають готуватися і робити все для допомоги, перш за все, розвідувальним органам України.
 
Внаслідок нещодавніх ударів по російських аеродромах уражено 4 літаки ТУ-22: два з них із часом можуть бути полагоджені, інші два ремонту не підлягають.

У повітряних операціях проти України росія використовує 436 літаків. Це багато.

Справних стратегічних бомбардувальників Ту-22 у ворога  лишалося близько 31, тепер 29 – і мінус ще два тих, які перебуватимуть на ремонті, тобто – 27.

Втеча російського пілота з гелікоптером МІ-8 на українську територію ― це перша вдала операція за всю історію України. Ніхто такого не зробив за цей час, але сподіваюсь, що тепер зможемо це масштабувати.

Ми знайшли підхід до російського пілота, змогли непомітно вивезти всю його сім’ю, створили умови для перегону повітряного судна. Зараз пілот чудово почувається, у нього все добре.

Крім пілота на борту МІ-8 перебували ще два члени екіпажу ― вони не знали, що відбувається.  Коли вони зрозуміли, куди вони сіли, то спробували втекти, але були знищені. Хотілось би живими, але маємо те, що маємо.
До Дня Воєнної розвідки України, 7 вересня, вийде документальний фільм про цю спецоперацію, яка тривала півроку.

@ChiefUkrDIU

Back to top button