Події

Ми показуємо результат, ― командир взводу спецпідрозділу ГУР МО України «Ар…

???? Ми показуємо результат, ― командир взводу спецпідрозділу ГУР МО України «Артан»
 
???? «Фаворит», командир взводу спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «Артан», в інтерв’ю розповів про виникнення підрозділу, бойові операції у Бахмуті й Енергодарі, а також про  ставлення до російських полонених.
 
«У нас немає жодної людини, яка прийшла після повістки. Тобто тут усі добровольці, які спочатку прийшли з великим бажанням навчитися воювати, а згодом ― і воювати та показувати результати. З гордістю можу сказати, що наш підрозділ показує результат», ― розповів «Фаворит».
 
???? За його словами, «Артан» ― спецпідрозділ з універсальними воїнами: на етапі підготовки усіх навчають володінню різними видами зброї.
 
«Ми намагаємось прийти до того, що кожен боєць повинен уміти все. Якщо на полі бою він зустрінеться з якимось озброєнням, то він повинен вміти його використовувати», ― зазначив командир взводу розвідників-спецпризначенців.
 
⚔️ Фаворит розказав про розвідувальні та бойові операції в Енергодарі й Бахмуті, а також  оцінив характер дій ворога на полі бою.
 
«Ворог не береже людський ресурс. У Бахмуті вони застосовували таку тактику: у них були слабо навчені люди, яких вони пускали вперед. Зазвичай, це були люди з тюрем, СІЗО тощо. Їх пускали вперед, щоб виявити наші позиції. Після цього вже йшла «спецура», ― розказав воїн ГУР МО України.
 
❗️ Серед іншого, командир взводу спецпідрозділу «Артан» показав кадри з взятими у полон російськими окупантами та описав ставлення до них.
 
«Ми до полонених ставимось добре: ніколи не катуємо, нічого такого не робимо, бо ми розуміємо, що кожен з нас може опинитися в полоні. Тому ставимось до полонених з повагою, незважаючи на те, хто вони», ― сказав Фаворит, наголосивши, що для України вкрай важливо визволяти з російського полону своїх захисників через механізм обмінів на московських окупантів.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Video is too big

Back to top button