Події

Ми ніколи не хотіли цієї війни. Ми не йшли на землю будь-якого іншого народу – це…

Ми ніколи не хотіли цієї війни. Ми не йшли на землю будь-якого іншого народу – це Росія прийшла на нашу землю, спалює наші міста, вбиває та депортує наших людей. Для нас це війна за свободу, і тому ми боремось попри все і не віддамо нашої свободи. Сказав про це під час звернення до студентів Аргентини.

Ніхто у світі не повинен залишатись наодинці з таким ворогом свободи, який робить своєю зброєю навіть масштабний екоцид і погрожує радіаційною катастрофою! Це – виклик цінностям будь-якої нації, будь-якої культури, будь-якої країни.

Саме тому ми так потребуємо вашої допомоги. Народи і держави Латинської Америки можуть зробити так багато для захисту свободи та права кожного народу на свободу! І для цього зовсім не треба навіть безпосередньо втручатись у війну, що триває. Достатньо – захищати свободу. Захищати її не лише у своїх країнах для своїх людей, а й глобально, зокрема на рівні міжнародних інституцій, на міжнародних самітах. І треба засуджувати ворогів свободи – ким би вони не були і який би народ вони не намагались поневолити.

Треба діяти на захист свободи! Усім разом. І Аргентині, і всій Латинській Америці, усьому світові.

Video is too big

Back to top button