Події

Ми маємо виграти зимову битву проти терору. Можемо виграти. А разом з нею – вигр…

Ми маємо виграти зимову битву проти терору. Можемо виграти. А разом з нею – виграти битву за те, як і на чиїх умовах завершиться ця війна.

Україна може вистояти. Вистоїть. Утім, важливо вибити зброю з рук нашого ворога. У чому сильні сторони Росії? Якщо чесно, лише в тому, що вони можуть руйнувати життя. Росія більше нічого не здатна робити. Донор безпеки? Ні. Контрибутор розвитку? Ні. Політичний полюс? Ні. Джерело економічного зростання? Ні. Терорист? Так. Єдине! Що загрожує і Україні, і багатьом іншим націям. Треба вибити цей інструмент із рук Росії – інструмент терору.
Відповідь – протиповітряна оборона та інші види озброєнь.

Нам потрібно захищати людей. Нам потрібна спроможність нарощувати економічну діяльність. Нам потрібен адекватний експорт зерна та ключових продуктів. Українського зерна. І також ми можемо говорити про металургію. Нам потрібно, щоб діти ходили до шкіл, щоб вони вчилися не лише онлайн. І щоб наші люди жили не лише від повітряної тривоги до повітряної тривоги, а за своїми планами, щоб вони могли ці плани будувати на дні, на тижні, на місяці.

Сказав це, звертаючись до Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн».

Video is too big

Back to top button