Події

Мрію відкрити бар у Криму, ― розвідник Ізя Вночі 24 лютого 2022 року він ще налив…

???? Мрію відкрити бар у Криму, розвідник Ізя
 
???? Вночі 24 лютого 2022 року він ще наливав коктейлі у барі, а вже за кілька днів оббивав пороги військкоматів, щоб потрапити до українського війська.
 
???? Ізя ― доброволець, воїн підрозділу спеціального призначення Головного управління розвідки Міністерства оборони України “Kraken”. Інтерв’ю з ним опублікувало видання obozrevatel.com

???????? Ізя став на захист України, не маючи жодного бойового досвіду. Із захопленням він розповів про свій шлях у Воєнну розвідку, а також про військову підготовку, яку проводили інструктори 10-го окремого загону спецпризначення ГУР МО України ім. генерал-майора Шаповала.  
 
«Усі ці підготовчі заходи не раз нам рятували життя. Ніхто не знає, як себе поводити у тій чи іншій ситуації. Коли ти на емоціях та адреналіні, то робиш так, як вчили», ― пояснив розвідник.
 
???? Після систематичних тренувань Ізя воював на різних ділянках фронту, зокрема на півдні та  сході України, де вперше був поранений.
 
«Прилетів снаряд у будинок. Нам пощастило, що там були товсті цегляні стіни. Першу знесло, другу розірвало, а третя на нас просто впала. Тут було моє перше поранення», ― пригадав воїн.
 
«Я себе оглянув і зрозумів, що в мене по спині тече гаряча кров і пече. Я подумав, що найімовірніше все серйозно і мені кінець. […] Паніки немає, просто ти себе оглядаєш і далі приймаєш рішення, що робити. Можеш сам собі допомогти ― нікого не відволікай. Ти повідомляєш інформацію про своє поранення, і якщо тобі кричать повзти до своїх, в укриття ― повзеш, а якщо ти можеш надалі вести вогонь, то продовжуєш це робити», ― розказав Ізя.
 
???? Найбільш ефективно воювати проти російських окупантів, за словами розвідника, допомагає злагодженість підрозділу, несподіваність дій, а також потужний агресивний тиск на ворога.
 
⚔️ Нині Ізя разом з побратимами продовжує захищати Україну, аби здійснити свою мрію у вільний державі.
 
«До війни був барменом. Тому мрію відкрити свій бар у Криму», ― поділявся своїми планами воїн.
 
???? Повний текст інтерв’ю з розвідником спецпідрозділу “Kraken” читайте за лінком.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Telegraph
До війни був барменом. Тому мрію відкрити свій бар у Криму

Back to top button