Події

​​Мешканку Донецької області викрито у співпраці з НЗФ «ДНР» За процесуальног…

​​Мешканку Донецької області викрито у співпраці з НЗФ «ДНР»

???? За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру мешканці Донецької області за фактом участі у діяльності не передбаченого законом збройного формування (ч. 2 ст. 260 КК України).

???? За даними слідства, підозрювана поділяла мету створення та функціонування не передбаченого законом збройного формування «ДНР».

???? У 2014 році вона добровільно обійняла так звану посаду «старшого інспектора відділу адресно-довідкової роботи» в псеводержавному органі – «Міграційній службі Міністерства внутрішніх справ ДНР».

???? Виконуючи функціональні обов’язки, які були пов’язані, у тому числі, з веденням та обробкою так званих «сторожових карток», вона отримувала щомісячну заробітну плату в російських рублях.

???? У 2017 році жінку звільнили з цієї посади. Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вона переїхала до Києва під виглядом переселенки та почала оформлювати документи для виїзду за кордон.

???? При цьому, вона не повідомила органи державної влади України про свою співпрацю з окупантами.

???? Свою вину у вчиненому злочині вона повністю визнає.

???? Досудове розслідування – СВ Солом’янського УП ГУ НП в м. Києві, оперативний супровід ГУ СБУ у м. Києві та Київській області.

Більше

Back to top button